Un milion de opinii singulare pot rescrie istoria.

cismaru

Andrei Cismaru
www.andreicismaru.ro

Pentru ca singura metoda prin care iti poti exprima aprecierea sau nemultumirea este prin prezenta la urna. Din 4 in 4 ani avem ocazia sa ii taxam pe cei care ne-au dezamagit sau sa-i validam pe cei care ne-au confirmat asteptarile. Independenta deciziei nostre este cel mai bine exprimata atunci cand esti singur tu cu stampila in cabina de vot.

Statul acasa nu este optiune care ajuta pe cineva, poate fi benefica doar celor care au un aparat de organizare a votantilor si care stiu foarte bine ce bazin electoral au la dispozitie. Marile schimbari insa le fac marile mobilizari de oameni care se prezinta la vot. O opinie singulara nu poate acoperi un zgomot de fundal urias. Un milion de opinii singulare insa pot rescrie istoria.

Am dovedit-o si inainte, o putem dovedi din nou in toamna. Hai sa iesim la vot. Cu totii. Indiferent pe cine votezi, e important sa vii si sa votezi. Astfel iti castigi dreptul la critica si la a cere socoteala celor care ne conduc.

De votat voteaza si slabii si grasii, si barbatii si femeile, si inaltii si scunzii si blonzii si brunetii. Un vot e un vot. Votul tau nu ti-l poate lua nimeni!

Dă mai departe părerea lui Andrei Cismaru!

cetin